78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


G.Pazderka (80.78.156.8) --- 11. 7. 2008
Re: ČT vysílání-přad a nebo reklama ?

Karel Jiruš:>Aź na to HMF několikrát nad limit:-)
Jak to s tím Gusto dopadlo?<
........

Zkus si vykupovat a zpracovávat med ve velkém. Jak by jsi řešil HMF? Včelař ti to strčí na váhu a kouká tě hned zkasírovat. HMF bych osobně jako nějaké měřítko kvality omezil, protože chuťově pro mne nejlepší jsou jako u vína právě starší a na té které sezoně sezoně závislé medy.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30430


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
M. Václavek (213.29.160.5) --- 11. 7. 2008
Re: ČT vysílání-přad a nebo reklama ?

HMF bych osobně jako nějaké měřítko kvality omezil, protože chuťově pro mne nejlepší jsou jako u vína právě starší a na té které sezoně sezoně závislé medy.
______________________________________________________________

Jenže HMF je dobrým ukazatelem, jak bylo s medem nakládáno ( např. zahříváno nad 45°C, čímž ztratí svoje léčivé vlastnosti, tím i hodnotu ).

S pozdravem...M. Václavek...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30433


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu